Salgs- & leveringsbetingelser

Salgs- & leveringsbetingelser


1. Tilbudsbetingelser
Tilbud gælder 14 dage fra udstedsdato. Honorar og udgifter er kun gældende for den orginale jobbeskrivelse, og det samme er gældende for udspecificeret anvendelse. Er tilbuddet ikke godtaget indenfor to uger, vil tilbuddet blive erklæret ugyldigt.

2. Ordrebekræftelse
Ordre er accepteret, når køber har modtaget en e-mail fra BryllupsHistorier.dk, der bekræfter bookning.

3. Betalingsvilkår /Bestilling
Betaling foretages enten kontant senest på dagen for fotograferingen, eller 3 dage inden fotograferingen på følgende konto:

Danske bank
Reg.: 3627
Konto nr.: 3201968674
Iban: DK7330003201968674
Swift: DABADKKK

4. Ombooking
Det kan godt lade sig gøre at ændre dato efter bookningen, hvis i er i god tid. Men er fotografen booket eller har andre forpligtelser den dag I påtænker flytning til, så er ombookning måske ikke muligt.

5. Anvendelse af billederne
Som brudepar og kunde til billederne har I fuld udnyttelsesret over billederne, fx til print, på Nettet, i Avisen og andre medier, forudsat at der henvises til BryllupsHistorier.dk ved billedet, dog ikke til videresalg uden forudgående aftale med fotografen..

Kilde angives som:
Foto: BryllupsHistorier.dk

Jf. gældende lovgivning har fotografen & BryllupsHistorier.dk copyrighten på billederne. BryllupsHistorier.dk forbeholder os retten til at anvende en billedserie på hjemmesider, reklamemateriale og sociale medier.

6. Levering
Billederne leveres 3-4 uger efter vielsen (undtagelser kan forekomme). Billederne leveres som aftalt i forhold til opgavebeskrivelsen på fakturaen, og der tages forbehold for skrive/stavefejl, samt ændringer aftalt skriftlig eller mundtlig før, under og efter billedtagningen.